Modele flokesh te shkurtra per djem

Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Flokë kasketë një tjetër prerje e dashur nga Vajzat dhe gratë, VAJZA praktika të cilat NUK kanë kohë të kujdesen për flokët e gjatë. Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht. Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë. Nëse dëshironi të mbeteni besnike e modës së viteve 90, mbani flokët e gjatë dhe krijoni DISA onde Vetëm nga majat. JO të drejta dhe JO shumë kaçurrela, por diçka në mes të të dyjave. Kjo valë e re NUK është shumë Elegante, por NUK është As e çrregullt. Flokë me balluke Mbulohet fytyra po në të njëjtën kohë nxirren në PAH sytë.

Vajzat që i dashurojnë balluket janě ATO më lozonjare dhe tërheqëse. Balluket janě sinonim i sensualitetit. KY NUK është një stilim Vetëm për Modelet e Victoria`s secret. Kushdo Mund ta përdorë até tashmë. Flokë me vijë në mes Kemi të bëjmë me një vajzë praktika e CILA thjeshtë përton të gjej një Model të RI flokësh. Ju NUK keni nevojë të Jetoni në det për t`u dukur si një perëndeshë plazhi e bronzuar, thjesht shtoni DISA “dallgë” në flokët tuaj. Të dashur meshkuj, a u bëtë gati për prerje Tani? Nëse Doni flokë të gjatë, të drejtë APO me onde, APO Fare të shkurtër duhet të mbani parasysh se: shpesh prindërit gabojnë Kur Probajmo Puna Tek çështja e sigurisë së BeBit gjatë udhëtimeve me makinë. Rreth 40% e pneu… Flokët e shtrira dhe të Prera drejt janě Gjithashtu një Model in këtë vit.

Flokët e gjatë kanë krijuar Mitin e një njeriu të egër, një Tarzan Metropoli me prerje të çrregullt. Kjo NUK është e Vërtetë sepse flokët e gjatë Duan shumë kujdes dhe vëmendje. Flokët e gjata Mund t`i krihni të hedhura PRAPA e të fiksuara me Pak xhel, ose të mbledhur Bisht Duke treguar anët e qethura. Lexo Edhe: Tendencat per Modelet dhe ngjyrat e flokeve par Kete vit KY Model flokësh është i preferuari im, sepse ndonjëherë NUK është e nevojshme t`i Kesh flokët e krehura për të.